kan ik 2 videokaarten aansluiten op 1 computer?

Ik heb een Nvidia GTS 250 in mijn computer zitten. Echter heb ik een oude televisie. Ik had voorheen een Nvidia geforce 6200LE in mijn computer, deze had S-Video en kon ik dus mijn televisie aansluiten, om oa films te kijken. kan ik die tweede kaart (6200LE) er zo bij indoen om film te kijken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

hoi raymonnetje, wat wil je met die tweede monitor? gebruiken voor presentatie, waarbij beide monitoren hetzelfde beeld weergeven, of twee verschillende beelden op de monitoren, zoals de toolbox op M1 en het werk op M2. in het eerste geval kan je met een parallel stekker twee monitoren aansluiten, het beeld wordt iets minder, maar volstaat. dat laatste kan in Windows 7, voor andere operating systems moet je daarvoor aparte software installeren. er zijn USB > VGA en zelfs USB > HDMI interfaces. heb ik geen ervaring mee, mogelijk is daar software bijgeleverd. suc6 Dré

als je er ruimte voor hebt op je mobo:) ( slot vrij ) tuurlijk wel, aleen je moet even kijken waar je pc dan beeld naartoe gaat stuuren.

Denk niet dat dat gaat werken. Waarom gebruik je je GTS250 niet? Heeft meerdere uitgangen. Desnoods met een verloopkabel.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100