Huh? Mijn laptop met win7 start op, maar muis en toetsbrd reageren niet, blijft hangen in het user keuze scherm. Idee iemand?

Weet jij het antwoord?

/2500

Grap van vrienden? Kijk eens even of je je muis en toetsenbord nog in je PC hebt zitten. Is dit het geval, gewoon nog eens proberen op te starten. Als je draadloos hebt eens de batterijen checken. Anders in safe-mode opstarten en dan proberen drivers te updaten.

Heb je een USB muis en toetsenbord? Dan even proberen zo'n PS/2 muis en toetsenbord aansluiten en kijken of er dan wel wat gebeurt. Of als je al zo'n muis en toetsenbord gebruikt, het proberen een USB-muis en toetsenbord.

Kun je wel een user kiezen als je de tab gebruikt, of wordt er helemaal geen user meer gevonden? In het laatste geval heb je een trojan en moet je naar de laptopdokter.

Probeer in safe mode in te loggen door f8 ingedrukt te houden tijdens startup en dan kun je de drivers vernieuwen. Als dat niet lukt probeer het dan met een usb keyboard en muis. als je in safemode kan komen ga dan naar device manager en delete je keyboard enmuis entry en restart dan zal de laptop automatisch het keyboard en de muis vinden en de drivers weer goed aanzetten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100