kan ik een schijf herbenoemen ?

Toegevoegd na 19 minuten:
mijn ipod stond eerst onder schijf (f) en mijn externe muziekschijf onder (g) . Nadat ik zonder eerst mij ipod aan te sluiten mijn muziekschijf ben gaan bekijken,staat mijn muziekschijf onder (f).als ik nu eerst mijn ipod en vervolgens de externe schijf aansluit,blijft de externeschijf (f) en de ipod (g).gevolg ik kan mijn ipod niet meer benaderen.hoe kan ik mijn ipod weer onder schijf (f) krijgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

ja dat kan. In schijfbeheer binnen windows (controle panel).

start - instellingen - configuratiescherm - systeembeheer - computerbeheer - opslag - schijfbeheer

Klik in het startmenu in het zoekveld en type: "compmgmt.msc" (zonder aanhalingstekens). Klik in het venster dat opent op Schijfbeheer. Je krijgt nu een overzicht van je schijven. In de onderste helft van het scherm zul je als het goed is je F: en G: schijven zien. Rechtsklik erop en kies "Stationsletter en paden wijzigen..." Je kunt nu zelf kiezen welke letter de schijf krijgt. Toegevoegd na 46 seconden: Oh ja: vooral NIET de C: schijf veranderen, daar houdt Windows niet zo van.

Met rechtermuisknop op My Computer klikken => Manage => Disk Management. Dan rechtsklikken op de schijf die je wilt veranderen => Change Drive Letter and Paths => Change. En dan krijg je een lijstje met letters die nog beschikbaar zijn en die je dus kan kiezen. Als je 2 van letter wilt ruilen, moet je dus eerst eentje even een totaal andere letter geven, omdat ze allebei niet beschikbaar zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100