Kan je Windows 7 Home Premium upgraden naar Windows XP Professional?

KAN je Windows 7 Home Premium upgraden naar Windows XP Professional? (Of eigenlijk downgraden, maar ik vind 't een upgrade.)
De XP Professional via slim.nl kost 17 euro.
Er staat wel bij dat het een upgrade is (en dat je kan upgraden vanaf Windows 2000 of Windows XP Home Edition.
(Er staat trouwens ook bij dat 't niet geïnstalleerd KAN worden op een lege PC - wat ik trouwens betwijfel. Maar voor 't geval dat dat inderdaad niet kan: KAN 7 naar XP?)

XP is sneller dan 7 (zeker op een bak met weinig geheugen en shared video memory).

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kan niet upgraden van Win7 naar Win XP. Je kan altijd Win7 eraf halen en dan Win XP erop zetten. Met de upgrade CD kan je Win XP er niet op installeren, tijdens de installatie komt hij vragen naar een 'qualified product' en moet je de Win 2000 of Win XP home erin stoppen. (enkel voor authenticatie checks)

Downgraden van 7 naar XP kan natuurlijk altijd. Je hebt dan niks aan die versie van 17 euro omdat het om een upgrade gaat. Jij denkt dat je met die upgrade uit de voeten kunt maar ik denk van niet. Je zult de voorloper van die upgrade op je harde schijf moeten hebben staan. Van Win 7 kun je niet met die upgrade van 17 euro naar XP Professional. Je zult dus echt 2000 of XP Home Edition moeten hebben om met die upgrade van 17 euro naar XP Professional te kunnen gaan. Zou je niet liever een Linux variant gaan draaien op die PC van je? Ben je gelijk van dat hele Windows gedoe af. Heel veel succes.

Aan de 17 euro versie die u via slim.nl kunt kopen heeft u niks als u, geen Windows 2000 of Xp home heeft. U kunt dus beter een oem versie van XP Professional kopen en dan installeren. Uw bestanden kunnen helaas dan niet worden overgezet zoals bij Vista en 7 (Windows easy transver). U kunt XP dus gewoon op de computer met Windows 7 installeren. U kunt XP nog altijd verkrijgen in de (online) winkels. Zoals uw beschrijft heeft u een oudere computer met weinig werkgeheugen en weinig videomemory. Dan hoeft u zich geen zorgen te maken of uw computer Windows XP wel aan kan. XP draait beter op oudere computers dan Windows 7. Ik hoop dat ik uw geholpen heb en ik wens u verder nog een prettige dag.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100