Hoe krijg ik een snelkoppeling van mijn bureaublad (wissen lukt niet, zie beschrijving)?

Ik heb een snelkoppeling op mijn bureaublad met de naam "persoon 2". Als ik Google open, zie ik dat ikzelf "persoon 2" ben, persoon 1 is er niet. Dat kan ook niet anders, ik ben de enige die mijn laptop gebruikt.
Die snelkoppeling kan ik niet verwijderen omdat ik "niet gemachtigd" zou zijn door de administrator. Als ik het goed begrijp, ben ik toch wel de administrator en dus gemachtigd? Maar nee dus, blijkbaar niet om deze snelkoppeling te verwijderen. Er staat wel een link bij maar daar snap ik al helemaal niets van. Helaas kan ik geen schermafbeelding downloaden hier bij goede vraag, ik krijg dan de melding dat de website in onderhoud is.
Ik heb al via verschillende manieren geprobeerd om die snelkoppeling weg te krijgen (er is er nog één, met een oneindige naam die ik om dezelfde reden niet weg krijg). Wat kan ik best doen om dit te verhelpen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Bij mij lukt het in dit soort gevallen met Lockhunter. https://lockhunter.com/download.htm Met Unlocker zou het ook moeten kunnen. Klik na installatie met de rechtermuisknop op de snelkoppeling, selecteer “What is locking this file?” (of “Unlocker”) en selecteer ‘Delete’.

Toegevoegd op 19 July 2021 10:19: bron
Bronnen:
https://www.majorgeeks.com/files/details/u...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100