Hoe kan ik deze map verwijderen?

Ik heb een map die niet verwijderen wil. Het gaat om foutcode 0x80070091: De map is niet leeg. Ik draai Windows 10 op een HP laptop. Ik heb via google al wat oplossingen geprobeerd maar tot op heden heeft niks gewerkt.

Oplossingen die ik heb geprobeerd zijn:
- Laptop opnieuw opstarten
- Naam map veranderen
- Nieuw bestand in map plaatsen of maken en dan verwijderen
- Volledige virusscan (ik gebruik Eset NOD32)
- Harde schijf checken op fouten (dmv rechtermuisknop in mijn computer op de C schijf en dan disk controle)
- CHKDSK via CMD gebruiken en opnieuw opstarten

Al het bovenstaande heeft niet geholpen. Ik kreeg ook als tip om het in veilige modus te proberen, echter accepteert microsoft mijn pincode niet als ik opstart in veilige modus.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt de map verwijderen met een programma als Lockhunter. https://lockhunter.com/ De oorzaak is vaak beschadigde sectoren of bestanden. Je zou nog even Chkdsk kunnen draaien voor de zekerheid. Als dit niet werkt, zou je Take Ownership kunnen proberen. TrustedInstaller, onderdeel van Gebruikersaccountbeheer, beschermt bestanden die zelfs beheerders niet kunnen openen, verwijderen, verplaatsen of hernoemen. Take Ownership kan dit wel. https://www.majorgeeks.com/files/details/take_full_ownership_of_files_folders_registry_hack.html#screenshots Daarna eventueel te proberen: IObit Unlocker https://www.iobit.com/nl/iobit-unlocker.php DeadLock https://codedead.com/?page_id=822 EMCO Unlock IT https://emcosoftware.com/unlock-it/download

Toegevoegd op 27 oktober 2019 16:01: afbeelding
Bronnen:
https://nl.k2rx.com/fix-directory-is-not-e...
https://www.thenerdic.com/5-free-alternati...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100