Laptop blijft hangen in boot menu. Hoe op te lossen?

Mijn laptop (Lenovo) blijft hangen op boot menu. Als ik op enter druk, komt er 0,5 seconden een zwart scherm en daarna kom ik weer op hetzelfde scherm.

Hij herkent wel de HDD. Deze werkt ook gewoon in een andere laptop...
Ik heb gisteren de HDD geformatteerd.

Als ik windows opnieuw wil installeren via cd/usb, kan dat niet omdat ik steeds weer op hetzelfde scherm kom... Hij herkent ook de cd & usb. Er zat Windows 8 op.

Kunnen jullie mij helpen?
Als ik hem opstart, kom ik direct op de boot menu. Ik zie niet eerst de Lenovo logo.
Link voor video = https://streamable.com/2kmhr

Toegevoegd op 05 juni 2018 11:39: omschrijving

Weet jij het antwoord?

/2500

1 / Selecteer het opstartmenu in het Aptio-setupprogramma, selecteer 'CSM starten' en wijzig om in te schakelen 2 / Selecteer het menu Beveiliging n het Aptio-setupprogramma, selecteer 'veilige opstartregeling' en schakel over naar uitschakelen 3 / Selecteer Opslaan & Sluiten en druk op 'Ja' 4 / Houd de aan / uit-knop ingedrukt totdat het apparaat volledig wordt uitgeschakeld 5 / Schakel weer in en houd de F9-knop ongeveer tien seconden ingedrukt; hierdoor zou het nu mogelijk moeten zijn om het systeem op te starten in het Windows Herstelmenu 6 / Selecteer 'Advanced Start Up' en wacht tot het herstelmenu verschijnt 7 / Selecteer 'Geavanceerde opties' 8 / Selecteer 'Systeemherstel' en selecteer een datum voordat het probleem zich voordeed Systeemherstel werkte perfect voor mij; succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100