waarom kan ik geen powerpoint bestanden downloaden?

Hoii. ik heb een nieuwe laptop voor school en ik heb er van alles op staan zoals office. nu heb ik een probleem. voor school worden aantekeningen bij sommige vakken op powerpoint gegeven en die worden dan op de school site gezet en zo kan je ze ook downloaden en dan leren. Maar met deze laptop kan ik wel word bestanden downloaden maar geen powerpoint. er komt dan eerst te staan dat er een probleem met de inhoud is. en dat powerpoint kan proberen het te repareren. daarna zegt ie dat powerpoint het bestand niet kan lezen. op andere computers lukt dit wel gewoon.
heeft iemand misschien een oplossing? ps. de office heb ik niet zelf aangeschaft maar via een vriend die op 5 computers office kan zetten( kan via zijn studie ). het is wel gewoon de officiele office.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kan wel gewoon powerpointbestanden downloaden. Anders kan powerpoint zelfs geen poging doen ze te openen. Je zou kunnen proberen powerpoint te herinstalleren en/of alternatieve software te proberen (powerpoint viewer, openoffice) om te bestanden te openen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100