Kan je windows 10 ook als stand alone downloaden?

Als je Windows 7 of hoger hebt, krijg je de update van Win10 vanzelf een keer langs. Zo ook bij mij.

Alleen kan je Windows 10 ook als stand-alone pack downloaden zodat je op een later tijdstip, of als je een windows 7 computer hebt die niet op het net is aangesloten, ook naar windows 10 kan upgraden?

Eigenlijk is het idee vergelijkbaar met het downloaden van service packs. Deze kan je ook als pakket in het geheel downloaden of automatisch laten doen.

Toegevoegd na 15 uur:
Ik bedoel niet dat je het kan kopen. Uiteraard kan je het kopen. Zou commercieel gezien erg raar zijn als het niet zo was.

Wat ik bedoel is of je het gratis kan downloaden. Het eerste jaar is het voor gebruikers van Windows 7/8 gratis beschikbaar. en bij mijn gewone laptop is er al een icoontje waarbij staat dat het gedownload is en klaar om te installeren.
Maar ik heb een computer die stand-alone is en die absoluut niet op het net aangesloten gaat worden (hier staat bedrijfsgevoelige info op. mijn service packs kon ik wel altijd gewoon downloaden en daar installeren).
Dus vandaar, kan je windows 10 ook downloaden en op een stand alone computer zetten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, de prijzen zijn zelfs al gelekt. $ 119 voor de Home-editie, en $ 179 voor de Pro-editie. De prijzen zijn dus niet mis... Ten minste, het zijn de adviesprijzen die door Microsoft zijn gesteld, je komt de licenties (als Windows 10 uit is gebracht) tegen voor prijzen ver onder en ver boven de adviesprijs, dat merk ik altijd als ik de prijzen vergelijk met een site als Tweakers.net.

Bronnen:
http://nl.ign.com/windows-10/82079/news/mi...

Je kan tot nu toe ook nog een Insider-versie downloaden, dit is een beta (gratis) met een aantal bugs. Je kan hier mee de nieuwe Windows alvast uitproberen.

Volgensmij kan het wel alleen ik zou het niet te snel doen en eerst kijken wat andere van de Windows 10 software vinden want er blijkt dat er nog een paar ''Glitches And Bugs'' in zitten. Als je het wel wilt kan je altijd naar https://insider.windows.com gaan waar je het kan downloaden

Bronnen:
https://insider.windows.com

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100