Als ik mijn pc opstart krij ik Windows is gecrasht en ik heb alle manieren van opstarten geprobeerd en krijg steeds een blauw scherm wat moet ik doen?

Een vriend van mij vond het leuk om een programma (vbs) te maken dat zich zelf steeds kopieert en zette dat op mijn computer en liep helemaal vast waardoor ik de uitknop een paar seconden moest ingedrukt houden. En toen ik hem opstartte zei de pc dat Windows gechrast was en ik heb m in alle manieren proberen op te starten dat lukt ook maar als de computer gaat laden (Windows xp) dan stop hij als hij klaar is met laden en geeft een seconde lang een blauw scherm waardoor ik de foutmelding niet kan lezen en begint hij weer met opstarten en crasht hij weer en dat ging eindeloos door dus hield ik de uitknop maar weer ingedrukt en de stekker eruit. Het kan niet door dat de computer niet goed kan koelen want ik heb een week ervoor de hele computer schoon gemaakt en toen werkte hij nog. Herkent iemand dit?

Toegevoegd na 23 minuten:
Het is me gelukt om snel een foto te maken

Toegevoegd na 26 minuten:
Het is me gelukt om snel een foto te maken

Weet jij het antwoord?

/2500

Het bekende blauwe scherm van Windows! Als je dit ziet ben je niet blij... Ik denk dat je maar 1 oplossing heb, opnieuw je Windows installeren. Als je nu in de veilige modus kon komen, dan zou je alles nog kunnen herstellen. Maar als je de laptop opstart en ziet direct een blauwe scherm, dan gaat dat niet lukken. Als je nu belangrijke info op had staan, ga dan eerst langs een pc winkel, die hebben tools om je data veilig te stellen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100