bestanden verplaatst naar andere partitie tijdens crash is dat mogelijk?

had mijn pc opnieuw opgestart en toen ineens had hij met alles wat hij wou opstarten een probleem, geen enkel programma werkte meer.
toen ik weer opnieuw opstartte kwam ik terecht in de recovery mode....
ook daar kon ik nis mee.....toen heb ik er nieuwe win 7 er naast gezet en daar mee opgestart....alles wat ik kwijt maar toen ik i.p.v. c naar d ging stonden daar ineens de mappen die ik kwijt was....
hoe is dat mogelijk??? alles is naar d gegaan en het gekke is ik kan niet in de verplaatste map van windows komen...slaat de pc vast...
maar voordat ik mijn pc opnieuw opstartte ging ineens bittorent aan en vroeg zonealarm om toestemming om iets van bittorent toegang te verstrekken tot internet dat heb geweigerd....en een Blackberry hing nog aan de computer via de usb.....wie weet wat er mis is gegaan???

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De bestanden zijn niet verplaatst, de partitie volume heeft een andere naam gekregen. Omdat je Windows op een andere schijf installeert, ziet 'die' Windows 'die' schijf als de C:\ schijf. De eerst volgende partitie is dan dus een D:\ Dat de boel vastloopt bij het openen van de Windows map, zou te maken kunnen hebben met slechte/beschadigde sectoren. Probeer alles van de partitie af te halen en te kopiëren naar jouw huidige C:\ schijf. Daarna de partitie formatteren. Dan nog even schijf controleren op fouten. Rechtermuisknop op partitie, selecteer "eigenschappen", dan tabblad "extra", dan "nu controleren...". Daarna even aanvinken "beschadigde sectoren opsporen en herstellen". Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100