Hoe groot is het geheugenbeslag van ios7 op een iphone?

Is 8 Gb werkbaar?

Weet jij het antwoord?

/2500

beste,herman 8gb is heel weinig je kan het wel instaleren maar dan gaat je iphone heel sloom als je een iphone 4 of hoger hebt zou ik er wel eens over nadenken onder de iphone 4 zou ik het persoonlijk niet doen want dan krijg je problemen met de internetverbinding enzo.

Het ''geheugenbeslag'' ofwel de grootte van iOS 7 verschilt per apparaat. Voor de iPhone 5 geldt: Opslaggrootte iOS 7 is 237 mb Voor de iPhone 4 geldt: Opslaggroote iOS 7 is 196 mb Je zou dus prima iOS 7 kunnen downloaden/installeren op een iPhone met 8 gb geheugenopslag. Je iPhone zal iets trager worden maar je zal er niet veel van merken. Gewoon downloaden dus! :)

Bronnen:
onemorething.nl, me

8 Giga is werkbaar zeer zeker, maar alles hangt af van hoeveel je wenst te plaatsen op je iphone van apps & data. Maar werkbaar is het zeker ! Toegevoegd na 3 minuten: Bij nazicht op mijn iPhone van 32 Giga zou ik zeggen dat IOS 7,1 ongeveer 4 Giga gebruikt !

Het IOS systeem met de standaard apps zal er zeker op kunnen maar je bent beperkt in het aantal apps en muziek dat je er naast kunt installeren en downloaden maar als je daar niet om geeft kan het prima. ik persoonlijk vind 16 gig beter omdat muziek van itunes veel ruimte neemt. iets met video editing apps zal echt al snel niet kunnen op 8 gig je kan natuurlijk dat zelf bepalen maar je komt vrij snel de grens tegen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100