Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe kan ik opnieuw een E schijf installeren?

ik heb de mijne per ongeluk verwijderd!

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
2.5K
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Is compleet afhankelijk van hoe je deze 'per ongeluk' hebt verwijderd.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Hallo,

Je kan dat doen door rechtermuis op "computer" en daarna klik je op "manage". Daarna krijg je een scherm te zien "Computer management"(zie afbeelding 1).

Klik daarna op Disk management, je ziet nu de schijven die beschikbaar zijn. Je hebt de E schijf verwijderd en de ruimte die eerst bij E was is nu of bij schijf C of D gekomen.

Als de ruimte bij C(of D) is gekomen doe dan rechtermuis klik op de schijf en kies "Shrink Volume"(zie afbeelding 3). Daarna krijg je een scherm te zien waar je de ruimte die op de E schijf zat weer eraf kan halen(zie afbeelding 4). Vul in de derde kolom hoe groot je E schijf moet worden(in MB). Klik daarna op "shrink" en je ziet een nieuwe partitie(zie afbeelding 5). Rechtermuis klik erop en kies "new simple volume", volg daarna de stappen en je hebt je E schijf weer terug.

afbeelding 1: http://nl.tinypic.com/r/2r47fc1/8
afbeelding 2: http://nl.tinypic.com/r/1ij4uc/8
afbeelding 3: http://nl.tinypic.com/r/212abz9/8
afbeelding 4: http://nl.tinypic.com/r/6fujhu/8
afbeelding 5: http://nl.tinypic.com/r/nq8y2p/8
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Powergen
10 jaar geleden
Niet iedereen heeft een Engelse versie van Windows.
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Ja daarom heb ik afbeeldingen erbij gezet zodat ze weten wat ik bedoel. Anders kunnen ze hier gewoon vragen stellen als ze het niet begrijpen.
Cryofiel
10 jaar geleden
Het is best mogelijk dat vraagstelster de ruimte die is vrijgekomen doordat ze de E:-partitie heeft verwijderd, niet heeft toegevoegd aan een bestaande partitie. Als dat zo is, hoeft ze alleen maar opnieuw de schijfletter E: toe te kennen aan de vrije ruimte.

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding