Hoe krijg ik de optie 'Map openen' weer terug?

Als ik een usb-stick in mijn computer plug krijg ik niet meer de optie 'map openen en bestanden weergeven'. Juist deze optie is degene die ik altijd gebruik. Hoe krijg ik hem terug?

Daarnaast: Hoe kan ik de overbodige opties uit dit menu verwijderen? Mijn ouders worden gek van de vele items die er bij hun in dit lijstje staan!

Bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Om op het laatste deel terug te komen: Je kunt voorkomen dat je het lijstje krijgt door de volgende keer dat: "Map openen en bestanden weergeven" weer wel getoond wordt een vinkje te zetten bij: Deze actie altijd uitvoeren. Hoe je hem terugkrijgt... Weet niet. Ik heb nog nooit gezien dat er opties ontbraken.

Stop de stick d'r in ..... Sluit het dialoogvenster en open de verkenner Klik in de mappenstructuur op de drive(-letter) van de stick met de RECHTER-muisknop Kies in het snelmenu 'Eigenschappen' onderin Klik op het tabblad 'Automatisch afspelen' Waarschijnlijk staan de instellingen zoals je wil grzz

In je configuratiescherm "standaardprogramma's" openen. Daar kan je van alles instellen met betrekking "automatisch afspelen en dergelijke.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100