windows 7 upgrade installeren lukt niet..

ik heb zelf een Windows Vista nederlandstalig. De windows 7 versie die ik heb is engelstalig. Op het moment dat ik een upgrade wil uitvoeren, word ik doorverwezen naar een website, voor een aangepaste installatie. hier begrijp ik niet zoveel van.
Mijn vraag is; kan ik Windows 7 engelstalig installeren op een Windows Vista, zonder dat alles gewist wordt? Dus gewoon een upgrade?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je zal een schone installatie te moeten doen, dus vergeet niet van te voren de belangrijke zaken op te slaan zodat je ze weer kan terug zetten. Is alleen mijn vraag als Vista werkt, waarom updaten?

Niet alle computers zijn geschikt voor Windows7. Als je zo graag Windows7 wilt hebben kan je het beste een nieuwe computer kopen met Windows7 erop. Ander hou het gewoon lekker bij Vista. Toegevoegd na 7 uur: Een upgrade is net zoiets als een nieuwe carrosserie om een oude motor heen bouwen ;-)

probeer eerst eens de windows advisory er kan namelijk ook software op staan die er eerst af moet voordat het goed gaat werken of je kunt inderdaad beter een clean install doen of eventuele problemen met de taal versie te vermijden. maak dus eerst maar en backup van je bestanden

Bronnen:
http://www.microsoft.com/windows/windows-v...

heel simpel upgrade naar andere taal kan niet optie neem een nederlandse win7

Schone installatie en dan Windows 7 via Windows update NL maken. (Dit kan alleen met Win 7 Ultimate!) en anders ff kijken op http://www.froggie.sk/

Nee een upgraden van windows vista nl naar een engels talig windows 7 en gaat niet omdat de taal niet klopt, een schone (nieuwe) installatie kan weer wel maar niet alleen met de upgrade dus let hier even op! Verder moet u wel even alle gegevens op een back up zetten die belangrijk zijn voor u. Na een schone installatie van Windows 7 Engelstalig zou u bijvoorbeeld wel een taalpakket kunnen downloaden en de engelstalige windows 7 om kunnen zetten naar nederlands!

Ik denk dat het probleem hier zit in de verschillende Windows versies. Sinds Vista is Windows in diverse "smaken" te krijgen, beginnend bij Home Basic tot aan Ultimate. Ik weet niet precies hoe de eisen hiervoor zijn maar het lijkt mij logisch dat je een Vista Ultimate niet kan upgraden naar Windows 7 home basic. Andersom zou het logischerwijs wel moeten werken, maar het blijft MS ;) Overigens moest bij vroegere windows upgrades de taal wel altijd overeen komen, maar aangezien ik sinds Vista Ultimate gebruik heb ik dit probleem niet meer. Aangezien Ultimate standaard in engels is en je language packs kan downloaden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100