Hoeveel schijfruimte neemt Windows 7 of Windows 8 in beslag met alle updates en Office pakket?

Hallo, ik wil een zo klein mogelijk SSD halen. En regelmatig Windows opnieuw er op zetten middels Norton Ghost. Enige wat ik er op wil hebben is Windows 7 of 8 (afhankelijk vd schijfruimte die ze in beslag nemen) alle updates/patches/frameworks (ook in de toekomst), Office pakket, een kleine antivirus (zoals NOD32) en wat kleine basisprogramma's, zoals Flash player, Adobe Reader, VLC, etc.

Mijn vraag is: Hoeveel schijfruimte neemt dit in beslag? Ik kan alleen maar op internet vinden hoeveel een 'kale' installatie in beslag neemt (bijv. zonder updates) dat is ong. 8 GB.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Windows 8 rond de 50 GB.

Ik heb zelf een 128GB schijf in mijn laptop zitten, en dat is genoeg voor windows 8 een aantal programma's waaronder zeer grote, en wat games. In principe is 64GB dan genoeg, maar 128GB is persoonlijk wel aan te raden, zodat je ook documenten, muziek en afbeeldingen op je SSD kan zetten.

windows 8 neemt zelf ong. 20 gb in beslag. misschien bedoel je met updates windows 8.1. de preview neemt 2.7 tot 3.8 gb in beslag. en office neemt 1.40 gb in beslag. dat komt uit op ongeveer 25.2 GB.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100