ik heb windows 7 op mijn pc geinstalleerd, maar nu loopt mijn pc langzamer. Hoe kan het weer terugbrengen naar Windows Vista?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb nu te weinig informatie om je te helpen, maar wel om even te verduidelijken. Je hebt gewoon windows 7 op je computer geplaatst? Dan is het onmogelijk om nog "zomaar" terug te keren. Dit kan dan enkel als je ook nog een windows vista cd hebt liggen. Wat u gedaan heeft is eigenlijk windows vista verwijderen en windows 7 in de plaats zetten. Misschien (wat ik niet vermoed) heeft u nog garantie, dan kan de winkel wellicht windows vista installeren. Anders moet u een nieuwe versie kopen. En dat zal niet meer zo simpel zijn aangezien er nu al windows 8 uit is. Maar wanneer u nieuwe info toevoegt dan kan ik u misschien weer helpen. Succes, Lenny

Als je de installatie software van je Vista pakket nog hebt, dan kun je deze weer gewoon installeren. Wanneer je Windows 7 naast Vista hebt geïnstalleerd, dan is het mogelijk om gewoon te switchen.

Volgens mij heb je geüpgrade van Vista naar 7. Ik zou je aanraden een backup te nemen van al je bestanden en gewoon een clean install te doen van windows 7. Zo zou het onmogelijk zijn dat je computer trager werkt, integendeel zelfs.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100