hoe wis ik windows 7?

hallo mensen,
ik heb een acer aspire T120e series (desktop)
ik wou minecraft downloaden maar ik kreeg de melding error bad video drivers. verder wil ik mijn gameplay recorden met pinnacle studio. minecraft doet het helemaal niet en pinnacle lagt vanwege de standaard video driver. mijn vraag is dus hoe ik windows 7 verwijder en windows xp kan installeren. want de video drivers zijn er niet voor windows 7.
alvast bedankt.met vriendelijke groet tibben

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

in feite simpel je start op met de xp dvd , het installatieprogramma ziet dan een windows 7 partitie. verwijder deze (zie de opties onderaan) de setup zal je dan vragen wil u de lege ruimte partitioneren ? ja dus en de setup doet de rest LET OP Als je een hidden partitie hebt zeg maar een restore recovery ? dan kan het zijn dat je een systeemherstel partitie hebt Als dat een xp verise is gebruik dan liever dat dan een losse xp dvd zoek op het intenet op in je handleiding dan even uit welke key je moet gebruik om in de systemrecovery te komen eenmaal daar kies voor de fabrieksherstel optie

Als er geen drivers voor jou windows versie zijn, horen de apparaten (waarvoor je drivers nodig hebt) waarschijnlijk ook niet bij die windows versie. Ikzelf werk ook graag met Pinnacle studio, en ik Minecraft ook. Alleen: ik heb een multimedia PC van €450 euro, en ik kan niet recorden voor minecraft zonder 1 FPS te krijgen. Want als je je dingen wil opnemen moet je een zware gaming pc hebben, want opnemen kost veel CPU en werkgeheugen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100