Is een Medion een goede pc?

Ik heb dringend een nieuwe pc nodig en in de folder van de Aldi van vandaag staat een Medion met extreem goede spec (lijkt het). Is deze computer ook erg goed?

Weet jij het antwoord?

/2500

Goede computer..eerste maand na aankoop kun je computer nog gewoon in filiaal retourneren en geld terug..daarna via servicebedrijf...weinig klachten over medion pc s ..ben zelf mw bij aldi..

Ik heb ook een Medion PC gekocht bij de Aldi Heb hem nu 4 maanden er hij werkt perfect. Mocht hij toch niet naar wens zijn etc kan je hem altijd nog ruilen binnen 31 dagen.

Het is misschien geen kwaliteit merk, maar dat wil niks zeggen over de laptop/computer zelf. Eigenlijk ligt het er meer aan voor welke doeleinde de laptop gebouwd is en voor wat u hem gaat gebruiken. Succes

Je kunt deze zonder problemen kopen. Ook in medion pc's zitten gewoon goede spullen. Technisch gezien is er niets op aan te merken, ook met een merk pc is wel eens wat mis.

ik vind het goede computers hoor ben alleen geen fan van windows computers koop liefer voor wat meer geld een goed werkende mac Toegevoegd na 33 seconden: liever

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100