Hoe komt dat mijn laptop een cd niet automatisch weergeeft?

als ik een cd (software, ofzo') plaats in de schijf krijg ik niets automatisch weergegeven op mijn laptop, en als ik ga naar de windows verkenner zie ik ook niks staan bij de Computer
hoe moet ik nou mijn cd openen??? iemand een advies aub??

Weet jij het antwoord?

/2500

Dan is dit waarschijnlijk uitgezet ? of je cd wordt niet gelezen ? geld dat voor alle CD of alleen deze ? kijk ook even of je hele dvd houder in de laptop goed is aangedrukt ? Want als hij niet zichtbaar wordt onder mijn computer ziet hij het hele apparaat misschien niet ? haal hem er desnoods even helemaal uit is vaak een kwestie van een schuifje en zet hem daarna weer terug en start de laptop weer op ?

Controleer om te beginnen eens of dit probleem zich ook voordoet als je een externe cd-station via usb aansluit. Probeer een herinstallatie van de problematische stations en de drivers via het apparaatbeheer. Werkt dat niet? Ga dan met systeemherstel terug naar het moment dat alles nog wel functioneerde. Tenslotte is het niet uitgesloten dat een achtergrondtaak of -service dit probleem veroorzaakt. Haal msconfig er eens bij om te kijken of je overbodige zaken kan uitschakelen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100