Vista Home Basic of Windows 7 (starter, home premium of ultimate) op 512 mb werkgeheugen?

Ik heb een oude Medion laptop met 512 mb ik wil geen XP erop want dat vind ik niet handig en niet lekker werken!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je het handig lijkt (mij wel) zou je Ubuntu kunnen installeren. Dat is ook gewoon een besturingssysteem (linux-gebasseerd) alleen dan kan het veel, met weinig werkgeheugen en weinig schijfruimte. En het is gratis. De meeste Windows programma's kunnen ook op Ubuntu draaien. Ook is het mogelijk om Ubuntu naast je Windows XP te installeren, als je toch graag bij Windows wilt blijven.

is niet handig Je kan voor zeg maar 20 euro vast wel een geheugen bankje extra er bij kopen is echt niet duur en makkelijk zelf te plaatsen. maar als je pc voor xp is gebouwd ga dan voor windows 7 premium dat is eigenlijk net iets te zwaar maar starter is wel erg basic en in premium kan je wel dingen uit zetten die je niet nodig hebt Een intel kan dit echt nog wel aan als het maar geen celeron is maar een echte genuine pentium als het een celeron is windows 7 starter aan te raden heb je de windows advisor ook geprobeerd ? die geeft in elk geval detail over je hardware maar goed als er nu geen xp op staat wordt dat lastig ?

Windows 7 Starter, duidelijk. Persoonlijk vind ik 7 t.o.v. Vista een behoorlijke verbetering met allemaal slimme verbeteringen die het werken met 7 een stuk sneller maakt.

Als er toch een keus gemaakt moet worden dan zou ik toch ( tegen beter weten in ) voor 7 gaan. Uiteraard wel met een extra geheugenbankje, eventueel aangevuld met een grotere harde schijf. Maar ook dan verwacht er geen wonderen van. Als ik de keus had bleef ik bij Xp. Heb liever een Xp die wel redelijk vlot (doch in jouw ogen minder prettig werkt ) dan een 7 of een vista wat niet vooruit te branden is, en onherroepelijk voor foutmeldingen en ergenis gaat zorgen, ongeacht je geheugen. Je hebt nog met meer factoren te maken. Denk maar eens aan hoeveel schijfruimte vista en 7 gebruiken tenopzichte van XP. Daarnaast heb je nog te maken met je processor en grafische kaart en natuurlijk je drivers. Doe maar eens voor de aardigheid deze checks. http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows/downloads/upgrade-advisor Voor vista staat deze niet meer bij microsoft, maar heb ik nog wel een andere bron; http://download.cnet.com/Windows-Vista-Upgrade-Advisor/3000-2086_4-10625983.html

Windows 7 Thin Client :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100