Waar kan ik het beste pc kopen voor 600 euro? In belgie of nederland en waar kan ik het beste windows 7 kopen?

zijn of kan je je gewoon je aanmelden als leraar?

Weet jij het antwoord?

/2500

De prijsverschillen tussen Nederland en belgie zijn minimaal. Ik zou eerder zorgen dat je een goede aanbieding incl. windows zeven opzoekt, dan ben je het meest voordelig uit!

Komende weer bij de ALDI in Nederland, krijg je nog een Euro terug ook nog...

Je kan een goeie pc voor dat geld zelf bouwen. En daarna windows 7 lekker zelf installeren. Kijk bij www.alternate.nl

Er zijn verschillende mogelijkheden om een goedkope PC te kopen. Als je zelf een beetje technisch bent en weet wat goede componenten zijn EN je weet wat je nodig hebt, kun je bij verschillende online en offline winkels onderdelen kopen en hem zelf bouwen (Mycom, Norrod, Informatique). Daarnaast zijn er bij de Aldi, Lidl, Albert Heijn en overige supermarktketens tegenwoordig ook budget pc's te koop. Deze bevatten dan vaak al Windows 7 OEM. Wil je een Student Version kopen van Windows 7 (bestaat die?), dan moet je als je leraar bent, een bewijs van instituut hebben. Daar vragen ze naar bij het bestellen. Maar misschien kan het bij Computer Collectief zonder.

Kijk eens bij een Computerzaak deze hebben meestal een enorme keus gebruikte PC en Laptops inclusief Windows erop. Dan ben je nog goedkoper uit ook. Voor circa 250-300 euro kun jij best slagen voor een gebruikte computer..

je kunt je gewoon aanmelden als leraar. En speciaal voor jou heb ik nog wel een pc staan voor 600 euro. Pb maar voor het adres.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100