Windows Xp of 7 voor opleiding?

Ik heb momenteel Windows 7 op mijn laptop staan, voorheen windows xp. Ik ga straks een studie volgen waarbij ik een snelle computer zeker wel kan gebruiken. Dus hierbij mijn vraag zal ik Windows XP weer erop zetten of windows 7 gebruiken??

Weet jij het antwoord?

/2500

Windows 7. Dit is ook veiliger dan Windows XP en je hebt de laatste features. Alleen... moet je laptop dit wel allemaal kunnen trekken. Zo ja, dan Windows 7 behouden. Zo nee, terug naar XP.

Windows 7 is meer beveiligd enz tevens vind je alleen nog windows XP computers op marktplaats etc en in de winkels alleen nog windows 7 en er is nu zelfs alleen windows 8 in development daarom raad ik je aan om voor windows 7 te kiezen! Veel succes!

De laptop had eerst XP erop, is dus al een dagje ouder, die krijg je echt niet sneller door wat programma's weg te doen. Meer RAM zou helpen. Beter kijken of er ergens de mogelijkheid is om voor een nieuwe laptop te gaan, met een modernere processor en meer geheugen, en als het enigszins mogelijk is, een SSD schijf, dat scheelt echt in snelheid. Zou echt niet teruggaan naar XP, dat is leuk voor als je alleen wil mailen oid, niet als je een opleiding volgt en misschien wel zwaardere applicaties moet gaan draaien.

win 7, omdat dat veel veiliger is, en betere compatibiliteit heeft dan XP. Let er wel op dat als je bv autocad of weetikveel nodig hebt, dat dat dan wel op je computer kan...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100