Adobe Flash Player werkt bij mij niet meer? En opnieuw installeren lukt niet?

Ik heb nu Adobe Flash Player al meerdere keren vandaag geinstalleerd. Maar hij blijft telkens aangeven dat ik geen Flash Player op mijn laptop heb ? Hij had er eerder geen problemen mee maar mijn laptop deed een tijdje heel erg vreemd en denk dat ik hem er perongeluk af gezet heb ofzo ?

Telkens wanneer ik hem instaleer zegt hij dat het gelukt is en alles. Maar telkens als ik iets wil doen waar bij ik hem nodig heb doet hij het niet ?
Heb mijn laptop ook al meerdere keren opnieuw opgestart . Maar geen resultaat.

Help... Kan iemand mij snel helpen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Voordat je Flash Player installeert, zul je de oude versie eerst moeten verwijderen met de speciale "Uninstaller" die op de website van Adobe staat: http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/uninstall-flash-player-windows.html#main_Download_the_Adobe_Flash_Player_uninstaller Let op dat je de juiste (32 of 64 bits) versie neemt! Sluit alle browsers voordat je de uninstaller laat draaien. Vervolgens je pc opnieuw starten en Flash Player hier weer installeren: http://get.adobe.com/nl/flashplayer/

Je hebt meerdere versies; ik heb er een voor Internet Explorer en een voor Firefox. Als je in je browser zit en hij meldt dat je de Flash player mist komt je bij de goeie uit via de link die de browser opgeeft. Probeer anders de flash player(s) te deïnstalleren en dan opnieuw te installeren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100