Support op XP houdt op op 8 april 2014. Houden de security updates eerder op?

http://support.microsoft.com/lifecycle/?C2=1173

Weet jij het antwoord?

/2500

Windows maakt nu nog alleen maar security updates voor Windows XP. Deze eindigen dus op 8 april 2014. Alle overige updates (alleen voor windows XP) zijn dus al gestopt.

Op die datum worden er geen updates meer gemaakt voor windows XP. Microsoft wil zo ervoor zorgen dat je geen verouderd OS gebruikt. W7 is er al. W8 komt ook bijna. In 2014 zijn er dan 2 nieuwere (misschien zelfs 3) windows versies. Ook wil Microsoft dat je niet teveel gebruik maakt van de oudere versies, want ze willen meer verdienen met nieuwere systemen.

Het word tijd dat hele Windows verdwijnt. Heb al jaren alleen maar Linux op al mijn computers. Nooit zulke problemen. Er bestaat ook geen virus/antivirus geldverslindende industrie. Niet commercieel dus. En het beste van alles: (open-)office blijft hetzelfde, geen office2007/2010 overgangsproblemen. 35000 gratis verkrijgbare programma's die stuk voor stuk beter en up to date met de moderne technologie zijn dan al die dure Microsoft programma's. Alles wat je nodig hebt: tekstverwerking, spreadsheet, netlesers, fotoprogramma's, mediaspelers, filmspelers, noem maar op. En minstens even gebruikersvriendelijk of beter.

Bronnen:
Limux/ubuntu

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100