Waar kan ik redelijk goedkoop een Mac kopen?

Ik ben opzoek naar een Mac maar ik zit krap bij kas dus heb niet zo heel veel te besteden. (Ong 800,-). Waar kan ik er goedkoop een halen BEHALVE marktplaats en eBay enzo. Ik wil er graag een nieuwe met garantie zo dat ik zeker weet dat er niks mis mee is.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

als student kun je korting krijgen op surfspot.nl. Een macbook air zou dan net binnen je bereik van 800 euro komen. Een Mac mini kost sowieso minder dan 800 euro, en kan alles wat elke andere mac ook kan. (je moet wel zelf voor een scherm enzo zorgen)

Een nieuwe mac voor 800 euro ga je nergens vinden... Sorry. Ik zou zeggen spaar nog even door! Je kunt wel op 2de hands websites kijken voor aanbiedingen, en de krantjes dan bijvoorbeeld de mediamarkt in de gaten houden.

Voor 800,- heb je echt geen nieuwe mac hoor, misschien een tweedehands maar dat is altijd redelijk riskant met dat soort apparatuur. Op de volgende website krijg je ongeveer hoe duur een nieuwe apple computer gemiddeld kost. http://www.kieskeurig.nl/pc/apple/alle Denk wel goed na of je zeker weten een MAC wilt, vele dingen zullen niet samen gaan, voor 800,- heb je ook een hele goede Windows pc, misschien zelfs nog wel beter dan een MAC, maarja dat is eigen keuze.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100