Waar kan ik zo goedkoop mogelijk Windows 7 kopen?

Ik ben aan het twijfelen of ik Windows 7 zal kopen. Is er een vaste prijs voor windows7 of is er een winkel waar ik windows7 goedkoper kan kopen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je windows vista al hebt hoef je windows alleen maar te downloaden: GRATIS

Je kunt gewoon voor € 119,= een upgrade (Premium)bestellen of kopen in de (internet)winkels. Mocht je echter een pc hebben aangeschaft met Vista in de periode van 26 juni 2009 tot nu dan kun je bij veel leveranciers hetzij gratis of tegen geringe betalling van bv 15 euro windows 7 laten installeren. Heb je een oudere PC met Vista, dan kom je hier niet voor in aanmerking. Helaas maar het is niet anders. Misschien dat, als je even wacht, de prijzen iets zullen dalen. Dit zag je immers bij XP, Vista en Office ook gebeuren. Toegevoegd na 1 uur: Ook zijn er OEM versies te koop die wat voordeliger zijn.

Bronnen:
http://www.depcgigant.com/index.php?cPath=...

Als je ook maar IETS te maken hebt met een school of andere onderwijsinstelling (misschien zit je er zelf op of ben je ouder van een schoolgaand kind), kun je grote kortingen krijgen op soft, maar ook hardware, zoals Windows 7, via de website www.slim.nl als de school zich daarvoor heeft opgegeven. Klik op 'aanmelden', kijk of de school er tussen staat, en dan op wat je met de school te maken hebt. De kortingen kunnen oplopen tot 90%, dus ga eens kijken zou ik zeggen.

77,77 bij Alternate Toegevoegd na 36 seconden: http://www.alternate.nl/html/product/Software_System_Builder_Besturingssystemen/Microsoft/Windows_7_Home_Premium_64-Bit/-1081931/?baseId=664814 Is wel de OEM versie

Www.rovecom.nl 72 euro

De prijzen hierboven zijn correct volgens mij, ik zou het niet weten, ik haat Windows 7. Maar goed, wat ik wou zeggen is dat de OEM versie illegaal is als je die los koopt, en dat je als je dat koopt geen garantie hebt (behalve op de eventuele hardware). Je kan dus niet bij MS aankloppen met je problemen.

Windows 7 Ultimate upgrade € 18,- bij surfspot.nl (wel even onderwijzer worden)

Ik heb 'm eventueel nog wel gratis hier liggen.. haha

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100