hoe maak ik een Account voor agenda ?

Ik wil gebruik maken van de agenda op de tomtec, volgens de gebr. Aanw. Moet ik een account aanmaken, dit heb ik gedaan maar de agenda werkt nog steeds niet. Wie weet wat ik fout doe?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het schijnt dat de agenda niet zomaar werkt op de TomTec, daarvoor moet hij aangepast worden. Vraag het eens waar je hem hebt gekocht. Anders moet je 'm inruilen voor een betere tablet.

Om gebruik te maken van de Tomtec agenda, zul je een gecertificeerd Android tablet moeten bezitten. Wat je natuurlijk wel kunt doen is je Google agenda met de Tomtec synchroniseren. Als je geen Google account hebt raad ik je aan om er zeker even een aan te maken. Je kunt ook Calengoo gebruiken om je Google agenda met de Tomtec te synchroniseren, maar Calengoo kost tussen de 4-5 Euro. Verder raad ik je ook aan om je Tomtec te upgraden naar een alternatieve firmware. Zie link. http://www.ohwzo.nl/2011/06/15/hoe-firmware-updaten-fview-android-tablet-uberoid-firmware-hch/ Kijk ook even naar de onderstaande links. http://www.androidworld.nl/forum/overige-tablets/16634-epad.html http://www.androidworld.nl/forum/bart-smit-tablets/17063-tom-tec-7-inch-android-2-2-tablet-tweede-tablet-ronde-van-bart-smit-19.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100