Is het mogelijk de taal van windows 7 premium te veranderen?

Ik koop een nieuwe laptop op marktplaats. Blijkt windows in het italiaans te zijn. En ik kan de verkoper niet meer bereiken.

Ik weet dat je Ultimate moet hebben om de taal te veranderen maar is er écht geen manier voor?

Weet jij het antwoord?

/2500

ja dat kan met visalizator deze kan vista maar ook windows 7 talen veranderen lees wel goed de instructies! Toegevoegd na 1 minuut: 2de link is de nederlandse vertaling van die site makkelijker denk ik

Bronnen:
http://www.froggie.sk/
http://www.froggie.sk/nl/index.html

Onder windows update in Windows 7 kun je taalpakketten installeren.. deze zorgen ervoor dat het hele besturings systeem een "andere taal spreekt" zo heb ik ook eens een nederlandse windows 7 in het engels gezet... gewoon omdat ik persoonlijk vind dat een besturings systeem in het engels klopt.. de vertalingen die soms gebruikt worden zijn om van te lachen... Geen andere software nodig, gewoon onder windows updates zoeken ( zal ff puzzelen worden in het italiaans, maar de schermen zijn allemaal hetzelfde, ongeacht de taal.. ** Let wel, dit kan alleen voor Windows 7 Ultimate! ** Toegevoegd na 1 minuut: Hmm, beetje over heen gelezen dat je Home Premium hebt, sorry.. wellicht kun je hem opnieuw installeren? sorry hiervoor..

Bronnen:
http://windows.microsoft.com/en-US/windows...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100