Windows 7 Productcode...waar kan ik die terugvinden?

Ik heb een Windows 7 cd (Home Premium 64 bit), maar de productcode hiervan ben ik kwijt.
Ik heb op dit moment Windows Vista, maar ik wil die 7 installeren.
Staat de productcode soms ergens op de cd of is die ergens anders te vinden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Op deze website kunt U mogelijk contact opnemen: http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows7/help/getting-started Ik weet,dat er een mogelijkheid bestaat om telefonisch contact met Microsoft (Nederland) te krijgen. Verder bestaat nog de mogelijkheid,om door middel van op de volgende website nog het e.e.a. te vinden : http://www.microsoft.com/nl-nl/howtotell/default.aspx Vergeet daar niet op (meer info) Licenties te drukken. Groet:Zoekertje

De productcode staat word meestal op een sticker meegeleverd die je vervolgens op je pc moet plakken. Het kan best zijn dat die productcode met een sticker op 1van je computers geplakt zit.

Als je de sticker met productcode kwijt bent en die Windows staat niet ergens geinstalleerd is je CD in principe waardeloos. Toegevoegd na 1 minuut: De code staat niet op de cd. Alle OEM cd's zijn kopieen.

Gewoon even bellen met hun je krijgt een computer aan de lijn met wat vragen: heb je deze cd al eerder op een computer gezet ect. En dan geven ze je gewoon een nieuwe code.

Microsoft zal nooit zomaar een product code geven. Wie zegt dat jij kan aantonen dat je werkelijk die cd origineel hebt? of zelf gekocht hebt? Wellicht als je de bon hebt, dat je dan wat kunt, maar ben er bang voor.. Ik ben bang, gezien het Microsoft is, dat ze je laten betalen voor een nieuwe code, die je dan met de CD kan gebruiken... Helaas is dit hoe Microsoft zaken doet..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100