Hoe kan ik Ubuntu van mijn Dell notebook verwijderen?Ik wil Windows 7 installeren.

Ik heb een notebook gekocht en hier zit Linux Ubuntu op maar ik kan er niet mee omgaan.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Eerst kijken of je notebook wel geschikt is voor Windows. maar je kunt ook eens het helpforum van Ubuntu bezoeken en kijken of je er misschien mee kunt leren werken. Als je alleen maar wat internet, email en tekstverwerken op doet, is het een prachtig OS, maar inderdaad anders als Windows ( en veel minder gevoelig voor virussen e.d.) Als dat echt niet lukt, Windows cd kopen en installeren. Tijdens de installatie wordt de partitie of schijf waarop Ubuntu staat geformatteerd, en dan is ie automatisch verdwenen.

Stop je dvd windows 7 er in en installeer windows 7 via de geavanceerde optie en verwijder alle bestaande partities daarna regelt de windows 7 setup alles vanzelf let op Er kan op je notebook ook een herstel partitie zitten wellicht met een andere versie windows ?? zit er een sticker van windows vista of xp op ? dan heb je kans dat die er nog op zit , het is zonde om dit te verwijderen verwijder die aub niet. als die er op zit via een toetscombinatie als alt f10 of zo kan je die partitie aanspreken en als dat lukt dan kun je de laptop terug zetten naar fabrieksinstellingen altijd doen dan ben je ook meteen die ubunti kwijt als dat klaar is heb je wellicht xp of zo ? maar er is dan in de programma reeks altijd de optie om restore dvd te branden dell restore programma brand in elk geval de fabriekswaarde cd.dvd en als dat klaar is dan kun je met gerust hard windows 7 installeren let er op dat je de windows 64 bits installeert als je laptop dit aankan want dat is echt een verbetering en dus te prefereren boven 32 bits als het kan, altijd doen en probeer niet eerst de 32 bits versie want als je die activeert kan je de 64 bits niet meer installeren zonder een nieuw serie nummer te moeten kopen. en de meeste laptops kunnen dat wel aan de 64 bits versie misschien je videokaart niet ? zoek dat dus goed uit met de windows upgrade advisor succes

Dell is niet afhankelijk van andere software schrijvers. Zij doen alles in eigen beheer. Als ik het goed voorheb kan je op een DELL computer geen ander besturingsysteem zetten. Hun pc's zijn zo gemaakt dat je er geen toegang toe hebt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100