Waar kan je je laptop laten maken?

Ik heb een paar maanden geleden een laptop met garantie gekocht bij pc4everyone. Hij start nu opeens niet meer op. Ik keek op de site van pc4everyone en kwam erachter dat ze sinds eind maart failliet zijn. Ik heb dus niks meer aan die garantie! Waar kan je zo goedkoop mogelijk je laptop laten maken? En hoeveel kost zoiets dan ongeveer?

Toegevoegd na 34 minuten:
Mijn laptop start op. Laat het windows logo zien en daarna wordt het beeld zwart en dit blijft ie ook. De laptop staat dan nog wel aan.

Weet jij het antwoord?

/2500

Volgens mij heb je nog steeds recht op garantie, je hebt sowieso ook nog fabrieksgarantie. Maar zoek dat eerst even op. Toegevoegd na 10 minuten: Volgens de bron moet je haast wel via de fabrikant garantie kunnen regelen. Toegevoegd na 13 minuten: Kan je ook even zeggen wat je laptop precies wel of niet doet? Doet echt helemaal niks meer? Het kan dan zijn dat je lader bijvoorbeeld stuk is. Dit zou je met een universele lader kunnen testen. Toegevoegd na 59 minuten: Ok nou dit gaan we sowieso oplossen zonder reparatiebedrijf in te schakelen. Veilige modus opstarten en als dat zelfs niet zou werken kan je zelfs windows opnieuw er op zetten.

Bronnen:
http://blog.iusmentis.com/2010/04/26/garan...

Ik denk niet dat dit een harware probleem is Ziet er naar uit dat er met de installatie iets mis is, probeer eens in veilige modes op te starten (F8 inhouden tijdens t starten), dan veilige mode kiezen Eens kijken of ie dan wel doorstart. Beter dan meteen naar een winkel te rennen en een hoop geld uit te geven Succes

Lijkt veel op dat het moederboard of harde schijf kapot is. linea recta met de pc en je aankoop bewijs terug naar de winkel. zijn moeten hem nu maken valt onder de garantie. ( laat je niets anders wijsmaken) Heb je je backup cd's gemaakt? Zoniet dat even aangeven bij de winkel. want ik kreeg toen de mijne helemaal leeg terug zelfs zonder besturings systeem

Je hebt het vast over Its... Die zijn inderdaad failliet. Maar toevallig las ik voor de deur dat je nog steeds recht hebt op garantie. Bovendien worden er een tiental filialen overgenomen door een investeerder, en daar zou je ook nog je garantie van kunnen krijgen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100