Is er een aplicatie die je kan gebruiken als je mobiel gestolen is?

Dat je je mobiel kan terug vinden en als je een camera op je mobiel hebt dat die automatische foto's maakt! En naar je terug stuurd. Voor android.

Weet jij het antwoord?

/2500

Zoekmijniphone in de appstore

Als je een iPhone hebt kan je de app "find my iPhone" downloaden. Deze is gratis maar moet wel worden gekoppeld aan een mobile me account van Apple. Deze is helaas niet gratis maar de precieze kosten weet ik niet. Ik weet wel dat deze app iphones heeft gevonden op de meest vreemde plekken in de meest bizarre situaties. Het werkt dus echt!

Bronnen:
http://www.apple.com/mobileme/features/fin...

Aangezien al deze antwoorden voor iphone zijn, en je een android hebt zal ik wel even antwoorden :P Er is een app genaamd lookout die je ook kan gebruiken als telefoonvinder. Ik weet niet of het goed is maar proberen kan geen kwaad.

Bekijkt U het enorm aantal mogelijkheden eens op de website hieronder,want dé GRATIS app en voor 80% van de smartphones te gebruiken. De naam is 360 people is van oorsprong van Vodafone...maar super handig of je nou wel of niet deze provider hebt..het maakt niks uit,het wérkt ! http://www.vodafone.nl/apps_en_downloads/360/360_services/people Groet:Zoekertje

Ik gebruik al een geruime tijd Lookout op mijn android smartphone. Het beschermt je privé gegevens tegen malware,spyware en virussen. Daarnaast kun je via de site van Lookout je mobiel blokkeren (zelfs wanneer je simkaart word vervangen voor een andere simkaart). En jij kunt hem dan met een code weer deblokkeren. De vinder van je mobiel krijgt ook een telefoonnummer (van je pa,ma of een goede vriend/vriendin) te zien waar die naar toe kan bellen om je mobiel weer terug te brengen (al dan niet tegen een beloning). Verder kun je via de site een hard geluid versturen naar je mobiel (ook al staat hij uit). Ook kun je zien op een map waar je mobiel nu weer uithangt:P Je kunt de app gebruiken voor je Blackberry, Android en Windows mobiel.

Bronnen:
https://www.mylookout.com/features

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100