Voor Joomla 1.6 moet ik mijn PHP naar minimaal versie 5.2.4 upgraden...

En dat kan alleen maar als ik Debian 5 heb draaien. Momenteel heb ik Debian 4 en Plesk 9.2.3.
Dus.. Kan ik straffeloos een "apt-get upgrade" opstarten of ben ik dan alles kwijt en moet ik Plesk opnieuw installeren (met 17 life domeinen/websites erop)
Is er iemand met ervaring?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik zou het geheel even in een test-omgeving (desnoods met virtuele machines) uitproberen. Je hebt geen zin in rampen en je weet niet wat er op detail niveau allemaal mis kan gaan. Eerst even uitproberen voor je je live-omgeving wijzigt (en dan nog voor goede back-ups zorgen!).

om welke sites gaat het, misschien een beter idee om alles over te zetten naar drupal ben je van alle gedonder af, heb je ook nog eens seo vriendelijke urls erbij, node redirect 301, met eens speciale module kan je alle urls omzetten de pagina moet je wel weer opbouwen, joomla gaat er binnenkort uit als ik Dries Buytaert mag geloven :P

Ik heb zelf ooit iets dergelijks gedaan, en dat ging niet geweldig - heb uiteindelijk mijn server opnieuw opgebouwd met Debian 5. Zoals ik al in de andere reactie meldde, neem eventueel contact op met DDDI en vraag of ze nog een ISO van debian 4 hebben zodat je een testmachine op kunt stellen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100