Packard Bell Xp opnieuw installeren

Ik heb een oude P B met een backup partie. Nu wil ik graag die backup aanspreken, maar dat lukt tot nu toe niet. Ik heb alle Ffen al geprobeerd. Wat zijn de mogelijkheden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wat wil je precies bereiken met die backup (staat ws op partitie D?) Backup , en zeker al een oudere kan ook beschadigd raken ;) Wil je gewoon op bv c partitie weer XP eropzetten? Makkelijkste lukt dit met een bootable XP rom, en dan vooraf via de BIOS, bij PB is dit via F2 of F1 meen ik, en dan bootmenu zoeken. Kies daar "first boot" en dan de cdrom/dvd speler, en reset de pc. De meest XP roms geven je dan meer opties, ook soms herstellen van een partitie. Werkt helaas niet steeds goed. Meestal is beste om alles er weer schoon op te zetten. Pc zal ook vlotter worden ipv werken vanuit een backup ;) Succes!

Van een PB laptop of PC behoorde eerst een recovery DVD gemaakt te worden bij de aanschaf werd dit ook aanbevolen.En dan was het gewoon een kwestie van deze erin te leggen en de boel opnieuw op te starten.Op deze manier kan je die backup op de harde schijf wel aanspreken.Om welke laptop gaat het?Misschien zijn er wel mensen op marktplaats die een kopie kunnen maken van die recovery dvd om je weer op weg te helpen.Want om in de 'blindslag' windows XP er weer op te draaien lukt je niet.Dit weet ik zelf uit ervaring daar mij vorige laptop ook een PB was.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100