Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (1)

Bij het apparaat wordt een handleiding meegeleverd. Het is aan te bevelen die te lezen en wat erin staat op te volgen. Zo'n handleiding heb ik gevonden voor de Silk'n Glide en de Babyliss Homelight. Daar staat het onder meer volgende in:

De eerste vier behandelingen moeten een tussenperiode van 2 weken hebben. De volgende zeven een tussenperiode van een maand.

Een te behandelen zone meer dan 1 of 2 keer per week behandelen geeft geen betere resultaten en kan leiden tot ongewenste effecten: roodheid, huidirritatie, toenemende gevoeligheid van de huid, overmatige roodheid, brandwonden, blaren, veranderingen in huidskleur (hyper- of hypopigmentatie) en zwellingen.

Dagelijks behandelen zal zeker zodanig pijnlijke bijwerkingen veroorzaken dat je er gauw spijt van zult krijgen. Het is ten zeerste aan te bevelen die minimal 2 weken tussenperiode aan te houden!
(Lees meer...)
Amadea
8 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding