Bestaat er nep baardhaar voor mannen?

Ik heb al een lange tijd de grote wens om een bescheiden baard te laten staan, alleen heb ik op twee plekken geen haargroei in mijn gezicht! Dit zit de linker- en rechter zijkant bij de kaaklijn..

Nu vroeg ik mij dus af.. is het mogelijk om hier een strip nep haar te plaatsen? Wie zouden mij hiermee kunnen helpen?

Ik hoor het graag!

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, dat bestaat. De (vroeger) bekende wetenschapsjournalist en presentator Chriet Titulaer nam bijvoorbeeld op latere leeftijd een opplakbaard. Wat eraan te doen valt hangt van je wensen en je budget af. Bij feestwinkels kun je vaak baarden kopen, maar mogelijk zit daarbij niet wat je zoekt. Tegenwoordig bestaan er ook baardtransplantaties, maar die kosten duizenden euro's. De serieuzere bedrijven die haarprotheses leveren doen vaak niet aan baarden, maar je zou wel eens in de hoek van medische hulpmiddelen navraag kunnen doen.

Ja dat bestaat zeker. Kijk eens naar de bijgevoegde link wat er staat over de "lace baard". Hierbij wordt echt haar (eventueel het eigen baardhaar) verwerkt tot een haarstukje naar jouw keuze. Google ook eens bij lace baard en neem desnoods eens contact op met een firma die met deze werkwijze bekend is. Ik merk dat de meesten gratis offertes opmaken. Je hoeft het dan nog niet daadwerkelijk door te voeren. Verder zijn er ook een pak natuurlijke middelen om je baardgroei te bevorderen. Zie bijgevoegde links. http://nl.wikihow.com/Een-dikke,-volle-baard-laten-groeien http://nl.wikihow.com/Sneller-je-baard-laten-staan Persoonlijk zou ik een aantal van die tips eerst eens ter harte nemen vooraleer een pak geld te geven aan een nepbaard waarvan je het resultaat en/of de effectieve gehechtheid in diverse omstandigheden nog moet afwachten. Heel veel Geluk en Succes ermee!

Bronnen:
http://www.manners.nl/5-tips-om-je-baard-s...
http://www.mensworld.be/grow/lichaam/baard...
http://www.thisgirlsblackbook.com/na-de-la...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100