hoe maak je je haar silver/wit/grijs?

van mezelf heb ik donkerblond haar en ik wil het nu graag silver/wit hebben.
heb alleen geen idee hoe ik dat moet doen.
want als je je haar bleekt blijft het geel.
iemand evaring ermee hoe het moet?
wil het zoals op de foto!

Toegevoegd na 21 minuten:
Het liefst wil ik het zelf doen en het makkelijk bij de drogist ofzo kunnen kopen

Weet jij het antwoord?

/2500

Helemaal volledig ontkleuren ( dat kun je het beste door een kapper laten doen, want daar kan een hoop mee mis gaan) en dan een zilvershampoo gebruiken (regelmatig) om de gele ondertoon te laten verdwijnen voor een grijs/zilveren glans.

Helemaal ontkleuren, dat moet met een oplossing van 12% waterstofperoxide, echter dit is niet gemakkelijk, je moet regelmatig kijken of je haar al grijs/wit is, dit duurt minimaal 3 kwartier, maar waarschijnlijk langer. Kijk je en is het nog niet ver genoeg, dan doe je op die plek weer een oplossing. Het beste kun je dit bij de kapper laten doen, dan heb je garantie totdat de kleur naar je zin is. Het zilverwit maken is makkelijk, je moet het geel eruit krijgen met licht zilverblond, neem dan wel een kleurspoeling (te koop bij een kapperswinkel, deze is in de grote steden te vinden)en geen verf, ook geen zilvershampoo gaan gebruiken, dan wordt je haar blauw paars. Hiermee maak je haar gelijk zilverwit. Je kunt je kleur bijhouden met Guhl versteviger zilverwit. Koop de juiste verzorgingsproducten en shampoo voor je haar, dat is na deze behandelingen flink beschadigd, vermijd de föhn of zet hem op de koude stand en was je haar met lauw water.

Bronnen:
http://www.drogisterij.net/verzorging/haar...

Nou , zelf ?! Kan maar je moet het blonderen wat iedereen reeds gezegd heb maar !! Hoe stom ook vaak beter met 9% waarom om hoe hoger het toch geler blijft . Nou hier de tips , goed dik inzetten met blondeer maar tijdens het blonderen door kammen waarom zodat er steeds verse zuurstof de oxidatie kan onderhouden doe daarom er geen kapje op ! Rustig blijven zitten zonder warmte ( anders wordt het juist geel) is het droog geworden met de planten spuit opnieuw bevochtigen ( liefst met afgekoeld gekookt water ) maar pas het gaat lopen dat kan gevaarlijk zijn voor ogen !!! En je kleding . Dan ja het kan wel 3 uur duren uitspoelen en mogelijk ja nog edn keer het moet echt niet meer geel zijn . Zilver shampoo maakt het blauw en wel direct !! Pas op . Of als het nog te geel was grauw blauw . Wat dan wel ja dat heeft de kapper een AS witte kleur er even op dn klaar is ? Zeg dan krijgje die kleur van die tv kok Rudolf of Gordon ( gewild had :):) Een drupje zilver shampoo door je eigen shampoo daar onderhoud je de boel mee . Dus zelf doen tja kijk bij de drogist of er iets is met kleur hoogte , 10 of liever 11 , met een mat karakter . maar vooral blijf geduldig en pas op je ogen , ps doe dit op niet gewassen haar zodat je natuurlijke talgmantel je beschermd . Trek er echt een hele zondag middag vooruit . Succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100