Hoelang blijft een carnavals spuitbus in je haar zitten?

Ik wil mijn blonde haar helemaal zwart spuiten om te kijken hoe dat eruit ziet en het daarna misschien verven maar ik weet niet of het er binnen 1x uitgaat en als het niet staat wil ik niet voor gek lopen op school.

Het gaat om een spuitbus van Carnaval en het zegt dat het er in 1x wassen uit is maar ik wil het toch even zeker weten

Weet jij het antwoord?

/2500

Is het op natuur blond ja dan gaat het na een of twee keer wassen er wel uit . Maar bij lichter gebleekt of gekeurd haar kan het wel er echt in gaan zitten .

Lichtblond haar is meestal poreus, of dat nu ontkleurd is of natuurlijk blond, onbedoeld kan daar een uitwasbare kleuring toch intrekken, als je een zwarte spuitbus gebruikt, is de kans groot dat je een grijze of groenige waas over je haar blijft zien. Ik zou het je dus niet adviseren. Koop een zwarte pruik bij de feestwinkel als je wil zien hoe zwart je staat. Zwart staat trouwens maar zelden bij types die blond haar van nature hebben, dit wordt veel te hard, bovendien doet het je huidskleur geen goed. Toegevoegd na 1 minuut: Als je pech hebt blijf je de kleuring uit de spuitbus maanden zien, hoelang precies is niet te zeggen.

Niet doen!! Ik heb diverse kinderen in mn omgeving met witblond haar, die hun haar oranje of paars hadden gespoten. Het heeft maanden geduurd voor t eruit was. Blond haar is poreus, dus blijft t langer in de schubbetjes zitten. Een pruik is een betere manier om dat te ervaren

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100