Hoe lang blijf je schoon na het douchen?

Sommigen mensen douchen twee keer per dag, sommige om de dag en sommige maar twee keer in de week?

Uitgaande van een normale school/werkdag, hoe lang blijf je 'schoon' na het douchen? Is het echt nodig om iedere dag te moeten douchen? (Ook als je niet gesport hebt of buiten gewerkt hebt enz.)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kan natuurlijk zelf bepalen wanneer je gaat douchen. Zelf douche ik om de dag en was ik 2 keer per week mijn haar. Je haar kun je het beste pas wassen als het vet begint te worden, want om iedere dag je haar te wassen is echt heel slecht voor je haar. Je haar droogt dan helemaal uit. Voor de rest voor je lichaam is het natuurlijk ook belangrijk om goed schoon te blijven. Als je heel veel sport zou het het beste zijn om iedere dag te douchen, als je niet echt een sporter bent zou ik als ik jou was om de dag douchen. Je kan zelf wel aanvoelen wanneer je moet douchen, als je een beetje stinkt bijvoorbeeld, of plakkerig aanvoelt. Ik hoop dat je hier wat aan gehad hebt.

dit ligt eigenlijk aan heel veel dingen; wat je doet in die dagen tussen je ene en andere douchebeurt, hoe snel je haar vet wordt en hoeveel je zweet. Als we uitgaan van een normale schooldag en dat je haar niet erg snel vet is, kun je gewoon om de dag of om de twee dagen douchen. Behalve als je merkt dat je niet fris ruikt oid kun je je ritme veranderen maar elke dag douchen is nergens voor nodig en slechter voor huid&haar!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100