Hoe verwijder ik gellak ECHT van mijn nagels?

Ik heb zojuist 20 minuten met mijn nagels in een badje van een krachtige acetonoplossing gezeten, maar de lak wordt er hooguit wat broos van. Gevolg is dat ik nu met half afgekraste nagellak zit: lelijk! Tips va beautysites werken niet. Blijkbaar is de kwaliteit van de lak erg goed. :)
Moet ik vijlen? Zo ja, wat voor vijl gebruik ik dan het best?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je moet de gellak eerst opschuren zodat de aceton er in kan trekken. Anders kan je wachten tot je een ons weegt. http://www.handmadebymariska.nl/beautyblog/nails/how-to-gellak-zelf-verwijderen/

Met een goede vijl een paar keer stevig over de lak. Wattenschijfje doordrenken met remover MET aceton, stukje zilverpapier eromheen en dichtdrukken. (De aceton maakt de lak week genoeg om makkelijk te verwijderen) 2 tot 3 minuten laten zitten, zilverpapier/ wattenschijfje van je vinger af schuiven, met een tandenstoker (hout of plastic) onder de nagellak gaan zitten en het er zo vanaf "duwen". Alleen bij de randjes aan de zijkant wil er nog wel eens iets blijven zitten, dat vijl ik daarna voorzichtig weg. Volgende vinger: na het opruwen van de lak druppel ik flink wat remover in de mal en schuif 'm over de te behandelen vinger.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100