Waar moet ik op letten als ik uitgroei bijverf met hetzelfde merk, maar waarschijnlijk een ander type?

Ik heb een poosje geleden bij de kapper mijn haar (van nature middenblond) heel lichtblond laten verven (neigt naar platinablond). Ik vind het erg leuk staan en wil het dus nog zeker even houden, maar daar komt het probleem. De uitgroei.

Het enige wat ik nog weet is dat de verf van het merk Wella was en dat het dus voor een hele lichte kleur zorgde. Maar de cijfers waarmee de kleur van haarverf aangegeven wordt snap ik niet echt, en ik zou niet meer weten welke ze bij mij gebruikt hebben. Ik weet ook niet of het effect erg verschilt als ik er net een tint naast blijk te zitten. Dat wil ik dus voorkomen.

Elk advies is welkom :)

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat kun je niet voorkomen als het door een kapper is ontkleurd en daarna gekleurd. Kappers kopen geen thuiskleuring verpakkingen, maar mengen zelf de kleuren en ontkleuring, zij hebben alleen grote verpakkingen, speciaal voor kapsalons. De enige die dit moet kunnen is dezelfde kapper die het de eerste keer die kleur gegeven heeft. Zoals de kapper het gemengd heeft, daar komt geen enkele thuiskleuring mee overeen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100