Heeft iemand ervaring met het laten laseren van de oksels? Werkt laserontharing echt? En is het gevaarlijk?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik denk niet dat het echt gevaarlijk is, maar het is wel verstandig om even navraag te doen bij een lasertherapeut. Toegevoegd na 5 minuten: Als je het zelf moet bekostigen is het een duur grapje en de ziektekostenverzekeraar zal dit hoogstwaarschijnlijk niet vergoeden. Het is namelijk niet op medische basis.

Bronnen:
Heb zelf een verwijsbrief van de huidards...

Zelf heb ik er geen ervaring mee maar ik vond voldoende info op het web. Het is niet gevaarlijk, tenzij je een reactie krijgt ivm gevoeligheid maar ook dit komt zelden voor. Ik vond een blog van iemand die het heeft laten doen met foto's en uitgebreide omschrijving. Deze persoon heeft ook een gevoelige huid maar nergens last van gehad en ook geen pijn. Ik zou het gewoon doen, maar laat je wel goed informeren en adviseren. Succes ermee! http://www.beautygloss.nl/2011/02/25/oksels-laser-ontharen-bij-wit/ http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/beauty/30386-flits-en-weg-ontharen-met-laser.html http://www.laserontharing.com/laserontharing-oksels.html

Ik heb veel ervaring met laserontharing; zelf heb ik naast mijn oksels ik ook mijn bikinilijn en onderbenen laten laseren. Het is goed om je te realiseren dat 100% haarvrij niet bestaat wat aanbieders ook verkondigen; in de meeste gevallen gaat het over een haarreductie van zo’n 85 tot 90%. Let wel: dit in het geval van een echte laser, dus niet bij IPL waar de resultaten echt veel minder goed zijn. Het is goed om je hierin te verdiepen. Laat je niet misleiden door mis-marketing. IPL is niet hetzelfde als laser ontharing! IPL wordt ten onrechte op de markt gebracht als een snel en goedkoop alternatief voor laserontharing. Bij IPL apparaten maakt men echter gebruik van een gewone Xenon lamp, waardoor deze een veel lagere energiewaarde heeft dan een laser. Laser licht is een geconcentreerde bundel licht welke uit slechts 1 golflengte bestaat en daardoor veel krachtiger is dan een IPL en uitermate geschikt om te ontharen. Bij IPL moet je al snel rekening houden met 10 – 12 behandelingen. Bij laser zijn dat er gemiddeld 6 – 8. Wees als ‘koper’alert op IPL aanbieders die pretenderen met een laser te werken! Veel informatie over laser ontharen is te vinden bij de ‘veelgestelde vragen’ op de website van GoHair in Eindhoven.

Bronnen:
http://www.gohair.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100