Is het mogelijk dat Odorex niet werkt bij mij?

Ik gebruik sinds kort Odorex Extra Dry depper. Ik heb de gebruiksaanwijzing gewoon gevolgd maar de volgende dag zweette ik gewoon weer. Ik las ook dat bij sommige mensen na het aanbrengen van Odorex de oksels gingen jeuken maar ik voelde helemaal niets.
Wat zou dit kunnen komen?

Toegevoegd na 14 minuten:
(Hoe zou dit kunnen komen)

Weet jij het antwoord?

/2500

Aan je profiel zie ik dat je man bent, en het product is voor vrouwen. Over het algemeen zweten mannen erger dus dit product zou je tekort kunnen doen. Het kan ook helpen je oksels te scheren en Deo-rollers te gebruiken. Persoonlijk gebruik ik "Nivea for Men Dry Impact 48h" en voorheen ook "Invisible 48h". (invisible ben ik mee gestopt, als je gewoon even wacht met je shirt aantrekken tot het gedroogd is geeft het ook niet af) Lang verhaal kort, blijf wel de mannelijke varianten gebruiken, en blijf verschillende te proberen. Mocht je toch vrouw zijn, wellicht overstappen naar een mannelijke deo?

Het maakt niet uit dat je een man bent. Ik gebruik ook odorex extra dry deo. Ik breng het om de avond aan omdat het anders al is uitgewerkt. Jij kan het elke avond aanbrengen. Wel merk ik dat hoe langer je de deo gebruikt dat het iets minder goed gaat werken. Maar dat heb ik met alle deo's. Bij mij jeukte het eerst niet. Maar sinds een tijd wel, vooral als ik me heb geschoren. Ik breng s'avonds als ik heb gedoucht odorex deo aan, de volgende ochtend was ik me weer en breng ik een normale deo aan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100