Hoe maak je je wenkbrauwen blond?

Ik wil voor 1 dag mijn wenkbrauwen blond hebben omdat ik een cosplayer ben en dus een blonde pruik draag. Ik wil m'n wenkbrauwen maar voor 1 dag blond hebben dus dat je het gewoon kan uitspoelen . Mijn natuurlijke wenkbrauwen zijn donker bruin.

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je witte/creme plakaatverf neemt blijft dat prima zitten op de wenkbrauwen. Ik heb dat vaker gedaan bij mijn kinderen. Op andere gedeelten van je gezicht is het moeilijker omdat het hard wordt en dan gaat breken, maar op wenkbrauwen gaat het prima. Alleen in de regen ben je het haasje.

Met witte en gele wasco krijt (dat vette spul) over je wenkbrauwen vegen. Dat is vetter, dus blijft bij zweten of regen beter zitten.

Neem waterschmink in de kleur die je wilt dat het wordt (eventueel mengen_ aanbrengen met een oude tandenborstel. Tip door kleuren niet volledig te mengen wordt het natuurlijker) Toegevoegd na 2 minuten: Je kunt natuurlijk ook wolcrepe gebruiken, dat is het meest natuurlijk: zie: http://www.visagiepro.nl/168-Theater-en-Speciale-effecten/193-Special-effects/Grimas-Wol-Crepe.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100