Wat kan je doen als je zelf je gezicht heb beschadigd?

Ik had laatst iets gebruikt op mijn gezicht waardoor het is beschadigd. Het is iets dat schuurt en het haalt haren weg. Op de verpakking stond dat je het voor je arme, benen en gezicht kon gebruiken. Dus ik heb het op mijn gezicht gebruikt, maar nu zitten er allemaal bultjes op en is het niet meer zacht.
Het is niet echt dat ik wonden heb en dat ik naar de dokter moet en het is ook niet echt te zien maar ik wil wel graag dat het weg gaat.

Heeft iemand tips?
Alvast bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kan Zinkzalf kopen bij apotheek of drogist. Dat is speciaal voor de beschadigde huid. Het legt een soort beschermlaagje op je huid,zodat die beter geneest. Ik heb het zelf gebruikt omdat ik last heb gehad van wondjes overal die maar niet geneesden en het werkt goed hoor! Als je last hebt van pijnlijke plekjes wordt de pijn ook minder,dus misschien is het wel een goeie tip voor je.

Je kunt het beste Bach creme gebruiken, deze is te halen bij de drogist. Het is geen vette creme en je kunt deze het beste een aantal maal per dag aanbrengen. Het kan wel een beetje prikken maar het zorgt ervoor dat de huid uit zichzelf weer snel kan genezen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100