Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waar kan je haarextentions kopen?

Ik heb lichtblond haar en de kapper heeft het veel tekort genkipt. Nu wil ik extentions laten zetten waar zou dat kunnen en goedkoop? Het mogen ook clip extentions zijn of haarmatjes als het maar niet al te dduur is.

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
867
Amadea
11 jaar geleden
Zie http://www.goeievraag.nl/vraag/persoon-gezondheid/huidverzorging-haarverzorging-makeup/goedkope-extensions-kopen.333377 , http://www.goeievraag.nl/vraag/persoon-gezondheid/huidverzorging-haarverzorging-makeup/goedkope-extensions-clip-kopen.318299 , http://www.goeievraag.nl/vraag/persoon-gezondheid/mode-accessoires/winkel-goede-extensions-kopen-duur.287071 , http://www.goeievraag.nl/vraag/persoon-gezondheid/mode-accessoires/toko-regio-amersfoort-utrecht-verkoopt.45721 , http://www.goeievraag.nl/vraag/computers-internet/internet/webshops/verlengen-clip-extensions-krullend-bestellend.368343 , http://www.goeievraag.nl/vraag/persoon-gezondheid/mode-accessoires/idee-goedkoop-extensions-zetten-ongv.217912 , en http://www.goeievraag.nl/vraag/persoon-gezondheid/mode-accessoires/idee-goedkoop-extensions-zetten-ongv.217912
Amadea
11 jaar geleden
De laatste was niet goed gekopieerd, daar staat nu dezelfde als ervoor maar ik bedoelde: http://www.goeievraag.nl/vraag/persoon-gezondheid/mode-accessoires/hairextensions-clipje-kosten.153650
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
je hebt tegenwoordig ook haarstukjes van echt haar en in alle denkbare kleuren .
dat is met een visdraadje oid.
kijk hier maar eens; http://www.flipinhair.nl/flip-in-hair/?View= ik hoor vrouwen altijd zeggen dat extensions je haar beschadigen.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Je kunt teruggaan naar je eigen kapper of op zoek gaan naar een andere kapper. Ik denk dat je extentions beter professioneel moet laten aanbrengen, anders heb je al gauw de kans dat iemand ziet dat je het hebt en sta je voor gek. Bovendien: bij goed aangebrachte extentions kun je ook je haren gewoon wassen en hoef je niet iedere keer alles opnieuw aan te brengen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding