Kan je van bruin haar naar blond gaan?

Ik heb van mezelf al bruin haar, en wil graag na (licht)blond. Hoe kan ik dat het beste doen zonder naar de kapper te gaan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij de drogist een ontkleuringsmiddel kopen, én haarverf in de gewenste kleur. Dan eerst je haar ontkleuren volgens de voorschriften, en dan de verf gebruiken. Succes!

Naar een winkel gaan, en die kleur kopen en aambrengen.

Nee, het kan ook gewoon natuurlijk. Ik zelf had vroeger bruin maar omdat we haast elke vakantie naar mexico of zo iets gaan is het mooi blond ;) gewoon veel in de zon zitten met je haar.

Ja dat kan...MAAR... Uit eigen ervaring hier: Ik ben al sinds 2009 bezig om wit haar te krijgen, het lukt niet echt goed. Ik heb het oranje gehad en geel. Nu zit het eindelijk tegen het witte aan, maar het is het nog steeds niet. Op het moment dat je zelf je haar ontkleurt. Zul je vermoedelijk rossig haar krijgen. Misschien geel. Een kapper doet er nog een extra kleuring overheen om er voor te zorgen dat het er natuurlijk blond uit ziet. En dat is iets wat zelf vaak niet lukt. Hieronder een link met een stel foto's. van mijn haar, de laatste is toen ik het heb opgegeven en naar een kapper ben gegaan. koste me €74,-

Bronnen:
http://www.home.zonnet.nl/voldemort22/haar...

Guhl heeft van die kleine flesjes 'Guhl oplichtend'. Je haar wordt er niet ineens blond van maar wel elke keer een tint lichter naarmate je het vaker op je haar doet. Als je je haar nooit geverfd hebt zal je zeker snel lichter haar krijgen. Ik heb het zelf gebruikt en het werkt goed kost bijna niks alleen ruikt het niet bepaald naar roosjes :(

veel in de zoute zee gaan en opdrogen in de zon. bij mij werkt het!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100