ik heb heel droog haar ( dr het kleuren). Mogelijk zou olie heel goed zijn ? Ik heb jojoba olie in huis,mag ik die gebruiken? Hoe krijg ik die eruit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Op zich zijn de meeste oliën wel geschikt als soort haarmasker. Uitwassen is wel altijd een bewerkelijker klusje, maar bijna altijd is meerdere keren met shampoo je haar insmeren en uitwassen na 1-2 minuten inwerken wel voldoende. Laatste keer iets langer laten intrekken! Voor zeer droog haar kan je met de meest simpele (huis) middelen, bv een vrucht en olie ook ZELF een goed masker maken, en is veel voordeliger ook! Kijk hier maar eens en desnoods kies je 2 verschillende maskers en gebruik ze afwisselend (zoals ik voor broos haar en eentje voor ook droog haar gebruik ;) http://www.vrouwonline.nl/mode-beauty/huidverzorging/3602/zelf-haarmaskers-maken

Wil je niet naar de winkel voor een maskertje, kun je mayonaise eens proberen! Flinke dot mayo erin smeren, in laten trekken (dus net zoals een masker) en daarna uitspoelen. Je kan het ook heel de nacht in laten trekken, handdoek om je hoofd, goed vastbinden en 's ochtends uitspoelen. Het beste is om het niet meteen uit te wassen met shampoo, als het kan zou je het gewoon alleen eventjes uit kunnen spoelen en nog een dagje zo laten. Als je toevallig crèmespoeling in huis hebt kun je dit er ook 's avonds in smeren en 's ochtends uitspoelen. Doe dit eens per week en je haar blijft zacht. Je haar zal niet meer herstellen (ookal beweren sommige reclames dat hun producten wél bijv. gespleten haarpunten herstellen, dat kan niet, anders zou niemand meer zijn 'dode puntjes' laten knippen), maar van de maskers blijft het wel doorkambaar en zacht. Succes!

Probeer je haar eens 'andersom' te wassen! Eerst olie inmasseren (jojobaolie is idd een goeie), gebruik dan conditioner en vervolgens shampoo. Dit is niet alleen gezond voor je haar, maar je hoofdhuid wordt er ook schoner van (zonder het squaky clean gevoel). Ik heb het zelf ook geprobeerd en m'n haar voelt weer heel gezond! Zie de link voor meer informatie. Succes :)

Bronnen:
http://www.misslipgloss.nl/je-haar-anderso...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100