Hoe kan een vrouw haar snor verwijderen?

Lichte snorhaartjes, dons, boven de bovenlip. In het verleden wel eens afgeschoren maar het komt snel terug en steeds iets erger. Hoe deze te verwijderen zodat ze niet snel terugkomen en niet op een te pijnlijke manier.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ik weet niet precies hoe ze heten, maar je hebt van die rondjes met heeeeeeeeel fijn schuurpapier zeg maar. eerst maak je daar rondjes linksom mee over je huid, en vervolgens rechtsom. weg donshaartjes, geen pijn, en geen stoppeltjes. Toegevoegd na 28 minuten: ik heb 'm gevonden: http://www.huis-en-comfort.nl/Wonen-huishouden/Badkamer/Lichaamsverzorging/dmc_mb3_search_pi1.pos/1/group/765758/ordernumber/velours%20epilator/product/6646660/L/3/NL-Produktdetail.a833.0.html

Weg laten laseren bij een schoonheidsspecialiste.

Harsen. Dat kun je gewoon zelf doen.

Oei ... alsjeblieft niet scheren. Vrijwel bij alle dames, die dit doen, komen de haartjes steeds sneller, steeds dikker en langer terug. Tot nu toe hebben lasertechnieken de beste resultaten. Door harsen, pillen en cremes los je het probleem tijdelijk op. Laseren heeft zoals gezegd het beste permanente resultaat. Hieraan zit natuurlijk wel een prijskaartje vast.

laten harsen bij een schoonheidsspecialiste, is wel wat gevoelig, maar na een aantal keren valt dat wel mee, je kunt het ook zelf doen met koude harsstrips, die kun je kopen bij de drogist, het voelt als een pleister wegtrekken, hoe sneller je dat doet, hoe minder zeer het doet.

Probeer eens ontharingscreme voor het gezicht (te koop bij drogist). Als je er (iets)langer van af wilt zijn kom je toch op pijnlijkere manieren terecht als harsen. Als je het echt zat bent kun je het ook laten laseren. maar als jij het goed volhoudt door zelf te ontharen, zou ik dat gewoon volhouden..

Met een epileertangetje kun je het makkelijk zelf, dan haal je het met wortel en al eruit, ze komen vast wel een keer terug maar minder snel dan met scheren, want daar blijft de wortel mee zitten. Helaas voel je dat epileren wel wat .

Als je harsen te pijnlijk vind, en laseren te duur,dan kan je ze ook bleken,ga even bij de drogist lang, die hebben daar middeltjes voor. Suc6

Er zijn allerlei manieren om ongewenste haartjes te verwijderen, maar een goede methode die vrij recent is is het ontharen met 'fotolicht'. Het fotolicht ontharen is in tegenstelling met laserontharing niet schadelijk voor je huid. De behandelde delen zullen niet roodkleuren na een behandeling, iets wat je met laser wel hebt. Vraag maar eens verder na, de behandeling schommelt tussen de 300 en de 500 euro's niet echt goedkoop, maar wel efficiënt. De haartjes blijven dan permanent weg. Alleen de haartjes in de groeifase kunnen behandeld worden. Veel succes! Toegevoegd na 10 minuten: http://www.new-feeling.nl/iplfotolichtonth.php

Ik doe het altijd om de 3 weken met de touw. eerst even ijsblokjes op je boven lip daarna proberen weg te halen. 1: neem een touwtje..gewoon garen 2: maak er een lusje in 3: zie plaatje 4: stop je wijsvinger en duim in het touw 5: zet t op de plaats waar je haar weg wil.. draai het touwtje zegmaar wel een paar keer rond elkaar.. en maak dan zigzag bewegingen dicht op je huid waar het haar wegmoet en oefening baart kunst

Bronnen:
http://forums.marokko.nl/archive/index.php...

ik knip het heel kort af met een schaar. Hoef je mss maar 1x in de 2/3 week te doen. Doet verder geen pijn.

Verschillende maniertjes. Harsen, pijnlijk maar wel effectief. Scheren, iedere dag. Makkelijkste manier, maar vereist wel veel onderhoud. Epileren, weer pijnlijk. Elektrisch epileren. Heel pijnlijk, maar ben je er wel voor een zeer lange tijd vanaf. Wat je niet moet doen is laserbehandelingen (IPL) ondergaan. In jouw geval zal dit pure geldverspilling zijn. Hoe lichter en hoe fijner het haar, hoe minder effectief het zal zijn. En aangezien jij van beiden last hebt.. Een goeie specialiste zou jou zelfs afraden om het te doen omdat je geen tot zeer weinig resultaat zou boeken hiermee

Epileren, harsen of het met een touwtje laten weghalen zijn de beste manieren, haartjes komen dunner terug omdat je ze er vanaf de wortel uittrekt. Epileren kun je zelf doen met een pincet. Harsen kun je of bij een schoonheidspecialiste of zelf doen. Je hebt speciale gezichtswax of strips. Met een touwtje kun je vaak bij turkse of marokkaanse kappers/schoonheidsspecialistes laten doen.

Scheren werkt prima, epileren ook. Scheren doet minder pijn. Scheren bevorderd de haargroei niet. Anders zouden alle kaler wordende mannen hun hoofd scheren. Haargroei wordt van binnenuit bepaald, door o.a. genetische en hormonale factoren. Scheren geeft wel haartjes met een harder uiteinde.

Overmatig haargroei bij vrouwen is vaak een hormonale kwestie, soms wordt de PIL daarvoor gegeven, verder langs de dermatoloog gaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100